Livrarea produselor

Livrare prin curier

Coletele se livrează prin firma de curierat rapid DPD. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina de finalizare a comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500 lei taxa de livrare este de 20 lei per comanda. Nu se percep km suplimentari indiferent de localitatea de destinatie.

In cat timp se face livrarea?

Comenzile plasate si confirmate in intervalul luni – vineri pana in ora 17:00, sunt livrate in termen de 48 ore de la confirmarea comenzii.

Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra incepand cu ziua de luni.

Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre un reprezentant al siteului Plapumioara.ro.

Produsele vor fi livrate catre client numai dupa confirmarea comenzii si acceptarea costurilor de livrare, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoare comenzii efectuate.

Serviciul deschidere colet la livrare

In momentul receptionarii comenzii puteti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica continutul acestuia si integritatea fizica a produselor (ex: model, culoare, marime, eventuale rupturi etc).

Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de deteriorare, rupturi sau alte probleme de tip estetic va rugam sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor de catre curier si sa refuzati comanda.

ATENTIE! Dupa semnarea de primire, coletul nu mai poate fi despagubit pentru deteriorare. Orice reclamatie ulterioara cu privire la acest aspect va fi nula si nu va fi luata in considerare. Atunci cand semnati de primire certificati ca acel colet a fost primit in conditii bune, ceea ce ne impiedica sa ii mai putem tragem la raspundere pe transportatori pentru proasta manevrare a coletului si sa ne recuperam valoarea asigurata.

Situatii speciale

Termenul de livrare poate suferi intarzieri, in situatii aparute independent de magazinul online Plapumioara.ro sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, sarbatori legale, black friday etc.

In toate aceste cazuri, un reprezentant al siteului Plapumioara.ro sau al firmei de curierat va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.