Metode de plata

Pentru a cumpara de pe siteul Plapumioara.ro aveti disponisbile urmatoarele metode de plata:

Plata ramburs

Plata produselor se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea, dupa verificarea integritatii acestora. Valoarea produselor care trebuie platita este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Online prin card bancar

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului dumneavoastră nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și criptate. Pentru cumpărător, procedura de plată este foarte simplă:

  1. Alegeți produsul/produsele dorite de pe site-ul Plapumioara.ro.
  2. Alege ca metodă de plată Plata cu cardul – MobilPay
  3. Introduceți detaliile cardului dumneavoastră și orice altă informație este solicitată in pagina de plată.

Tranzacția este securizată, datele dumneavoastra personale ajung direct la bancă, fără a fi stocate pe serverele mobilPay sau Plapumioara.ro.

După procesare, va fi afișat rezultatul tranzacției și în funcție de acesta și de politica de livrare a magazinului Plapumioara.ro, veti intra în posesia bunurilor cumpărate.

Mai multe detalii despre plata cu cardul puteti afla pe siteul MobilPay – Romania
Transfer bancar/Depunere in cont

Plata se face prin transfer bancar (ordin de plata) sau prin depunere direct în contul nostru bancar (la orice sucursala a bancii Unicred), pe baza facturii proforme sau trecand ca referinta numarul comenzii, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Produsele se vor livra numai dupa confirmarea platii.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

PATUL SRL
IBAN: RO73BACX0000001940982001

Dacă aţi ales ca metodă de plată transferul bancar/depunerea in cont, vă rugăm să trimiteţi confirmarea plăţii prin e-mail (contact@plapumioara.ro), în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.